Külmkuivatatud ternespiimapulber

6 €

  • Netokaal – 50g

  • Pakend – 13x5x20cm

  • Koostis- 100% lehma ternespiim

  • Toitumisalane teave: 100g toodet sisaldab keskmiselt: 2030 kJ / 522 kcal, rasvad 23g, millest küllastunud rasvhapped 15g , süsivesikud 11g, millest suhkrud 11g, valgud 57g.

  • Säilitamine: toatemperatuuril, kuivas kohas otsese päikesevalguse eest kaitstult. Pakend tuleb peale kasutamist minigripist õhukindlalt sulgeda!

  •  100% ternespiim – ei sisalda säilitusaineid ega lisaaineid ja on e-ainete vaba. Ternespiim on Eesti supertoit, mis sisaldab palju antioksüdante, vitamiine, mineraale, ensüüme ja aminohappeid ning on looduslik immuunsüsteemi tugevdaja. Hoia ennast ja oma Lemmikut ! Segada naturaalse jogurtiga, põhitoiduga või raputada sellele. Päevane kogus on soovitav, loomast sõltumata, 0,2 g / 5 kg kehamassi kohta.

  • Toodetud Eestis, lehma esimesest piimast, mida lehm annab oma vastsündinule esimese 24 kuni 48 tunni jooksul pärast sündi. Ternespiim kogutakse kokku Eesti lehmadelt. Koerale ternespiima andmiseks on palju põhjuseid.  Üks levinumaid põhjuseid allergia sümptomite leevendamine, aga Ternespiim pakub koertele terve rea ka muid eeliseid !  ( ternespiim ei pea tulema koeralt. Veiste ternespiim (lehmadelt) toimib sama hästi ja seda on lihtne leida)

Rohkem infot saab lugeda siit

Mis on ternespiim? Ema 1-ne piim, mis aitab luua kutsikal immuunsussüsteemi.
Tugev immuunsuse regulaator !
Miks on ternespiim koertele nii hea?  Need on ternespiima raviomaduste põhikomponendid :Immunoglobuliinid ehk antikehad
Ternespiimas sisalduvad antikehad: IgG, IgM ja IgA.

IgG antikehad:
annavad passiivse immuunsuse
aitavad viirusi neutraliseerida, võitlevad bakterite ja pikaajaliste krooniliste infektsioonidega.
IgM antikehad:
esimene kaitseliin viiruste vastu
IgA antikead:
moodustavad seedetraktis voodri. Nende ülesanne on
katta seedetraktis olevad bakterid ja viirused, et need ei satuks kehasse.

12 põhjust, miks anda ternespiimapulbrit koertele:

# 1 Allergia
Allergia on üliaktiivne immuunvastus. Ternespiimas sisalduvad PRP-d aitavad seda reaktsiooni mõõdukaks muuta. Ternespiim aitab hallata ka põletikku, mis põhjustab teie koerale lööbeid, sügelust ja ebamugavustunnet. Ternespiim aitab hallata ka lekkivat soolestikku, mis on koerte allergiliste reaktsioonide tavaline põhjus.
#2 Lekkiv soolestik
Lekkiv soolestik koertel tekib siis, kui soolestiku limaskest saab kahjustatud. Ravimid või muud toksiinid tema keskkonnas võivad seda teha. Kui need on kahjustatud, võivad seedimata toiduosakesed vooderdist läbida ja vereringesse sattuda. Need sissetungijad võivad põhjustada probleeme alates allergiatest kuni seedeprobleemide ja artriidini.
Uuringud näitavad, et ternespiim võib aidata lekkivat soolestikku paraneda. Ja laktoferriin mängib olulist rolli. See aitab hallata põletikku ja toimib prebiootikumina tervete soolebakterite "toitmiseks".
# 3 Kõhulahtisus.
aitab lekkivat soolestikku ravida, ternespiim võib aidata ka kõhulahtisust hallata.
Uuringud näitavad, et see võib aidata vähendada paljusid erinevaid kõhulahtisust. See hõlmab kroonilist, ägedat ja isegi nakkuslikku kõhulahtisust.
# 4 Suu tervis
Periodontaalne haigus on väikeloomapatsientide peamine veterinaarprobleem. See on eriti silmatorkav väikestel koertel ja põhjustab sageli hammaste väljalangemist. Enamik tavalisi veterinaararste soovitab hambaid regulaarselt anesteesia all puhastada. See on riskantne .
Kuid John Ellis DVM PhD viitab sellele, et ternespiim võib vähendada igemehaigusi põhjustavaid baktereid. Ternespiima kasvufaktorid võivad samuti kahjustatud kudesid parandada.
#5 ravimitest põhjustatud soolekahjustus
Kas teie koer on võtnud selliseid ravimeid nagu mittesteroidsed põletikuvastased ravimid (MSPVA-d) või antibiootikumid? Nendel ravimitel on palju kõrvaltoimeid. Ja need võivad põhjustada teie koera soolestiku tervisele püsivat kahju, sealhulgas lekkivat soolestikku.
Mitmed uuringud näitavad, et ternespiim võib aidata parandada ravimite põhjustatud soolekahjustusi. Võta menüüsse ternespiim, kui teie koer vajab hädaolukorras tavapäraseid ravimeid.
# 6 Vananemine
Me kõik tahame, et meie koerad jääksid igavesti noorteks ja elujõulisteks. Ja uuringud näitavad, et ternespiimal võib olla teie koerale vananemisvastane toime … mitmel viisil. See aitab säilitada lihasmassi ja luutihedust vanematel koertel, annab parema liikuvuse ja jõudu.
#7 Autoimmuunhaigus
Nagu inimesed, kannatavad koerad üha enam autoimmuunhaiguste all. Ülevaktsineerimine, lekkiv soolestik ja keskkonnamürgid on vaid mõned tegurid. Ternespiimas sisalduvad PRP-d aitavad reguleerida üliaktiivset immuunsüsteemi. Kuigi kasvufaktorid vähendavad põletikku. Mõlemad on olulised autoimmuunhaiguste riski vähendamisel.
# 8 Pärmseened
Paljud koerad peavad tegelema pärmseene põhjustatud sügeluse, nahalõhna ja ebamugavustundega. Laktoferriinil ja selle peptiididel on tugev seenevastane toime. Ja nagu hiljem lugeda, aitab see vabaneda ka pärmi kaitsvatest biokiledest. Koos ternespiima immuunsust tugevdavate omadustega võib see aidata võidelda teie koera kangekaelse pärmseene infektsiooni vastu.
# 9 Vähk
Ternespiimas olevad immunoglobuliinid aitavad toetada teie koera immuunsüsteemi. Samuti aitavad need võidelda viiruste ja bakteriaalsete infektsioonidega.
Laktoferriini põletikuvastane toime võib samuti aidata ravida ja ennetada vähki. Ja ternespiimas olevad tsütokiinid võivad aidata kehal võidelda vähiga, kuna need aktiveerivad spetsiaalse valge
vererakud … mis võivad vähirakke leida ja tappa. Ternespiim sisaldab ka spetsiaalset valku nimega laktalbumiin. Teadlased teatavad, et ternespiima laktalbumiin võib põhjustada vähirakkude apoptoosi (surma), kuid jätab terved rakud arenema.

#10 liigeseprobleemid ja artriit
Lekkiva soolestiku ja põletiku juhtimine on teie koera liigesevalu või artriidi kontrolli all hoidmisel suur osa. Ternespiima kasvufaktorid võivad samuti aidata parandada liigeste koekahjustusi. Ternespiimas sisalduv MSM võib aidata leevendada valu ja põletikku. MSM on oluline ka kõhre säilitamiseks.

#11 Koerte gripp
Ternespiim võib ennetada ülemiste hingamisteede haigusi. See võib ka grippi paremini ära hoida kui vaktsineerimine. 2007. aasta uuring näitas, et ternespiim oli "vähemalt 3 korda tõhusam kui vaktsineerimine". 2013. aasta uuring näitas, et laktoferriini-vadakuvalgu toidulisand võib külmetushaigusi vähendada. Ainult 48 osalejat haigestus platseeborühmas 112 vastu. Ja patsiendid, kes said külmetuse, olid haiged lühemat aega.
Seega, kui teie koer läheb koertehoidu või näitustele, andke talle ternespiima, et vältida grippi või kennelköha.
Teine 2013. aasta uuring näitas, et koerte immuunfunktsioon paranes ternespiimaga. Ja kui teie koer on vaktsineeritud… sama uuring näitas, et ternespiim võib vaktsiinivastust parandada.

# 12 Nahaprobleemid
Naha paranemise ja haavade paranemise kiirendamiseks võite kasutada ternespiima paikselt. Selle antibakteriaalne toime võib aidata ka nahainfektsioonide korral. Valmistage pulbrist pasta
destilleeritud veega segatud ternespiim ja kasutage seda selliste probleemide korral nagu ...

Naha infektsioonid
Haavad (sh kirurgilised haavad)
Putukahammustused
Abstsessid
Hotspot
Lööbed
Kõrvapõletikud
Tsüstid

Kas ternespiim on laktoositalumatusega koertele ohutu?
Hea uudis on see, et ternespiimas on väga vähe laktoosi ja see ei tohiks põhjustada reaktsiooni. Kui sul on laktoositalumatusega koer, siis konsulteeri spetsialistiga.

Viide : https://www.dogsnaturallymagazine.com/colostrum-benefits-for-dogs/

Sinu lemmikule võib veel meeldida

Koerapesa Muki L

Koerapesa Bertha Lux L

Koerapesa Mufi Lux L

@2023 Petmilo  kõik õigused kaitstud.

Asukoht
Kaluri tee 3, 1 korrus Haabneeme Viimsi

Kontakt
Merle Kapper
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
+372 52 02 713

Ettevõte
Carino Grupp OÜ
reg.nr.11140448
SEB EE811010220045959012
SWIFT kood (BIC)EEUHEE2X