Privaatsuspoliitika

Carino Grupp OÜ veebilehel aadressil www.petmilo.com  kaitseme klientide ja kasutajate privaatsust. Käesolev privaatsuspoliitika annab ülevaate meie tavade kohta seoses teabe kogumise ja kasutamisega. Carino Grupp OÜ jätab endale õiguse vajadusel privaatsuspoliitikat muuta, sellest kasutajaid informeerides.
Kogutavad andmed
Võime paluda Teil teatud veebilehe aladel (näiteks ostutellimuste esitamisel) vabatahtlikult esitada isikuandmeid ja kliendi personaalset informatsiooni nagu Teie nimi, aadress, postiindeks, e-posti aadress, telefoninumber. Kogutud andmeid kasutatakse vastavalt käesoleva privaatsuspoliitika tingimustele.
IP aadress ja “küpsiste” informatsioon: Nagu paljude teistegi veebilehtede puhul, salvestab Petmilo veebileht Teie IP aadressi ja kasutab standardset tehnoloogiat nimega “küpsised” (cookies). Küpsised on väikesed andmefailid, mis salvestatakse Teie arvutisse veebilehte külastades. Küpsised aitavad Teie veebilehitsejat meie serveris end automaatselt identifitseerida. Soovi korral võite oma veebilehitsejas küpsiste salvestamise blokeerida, kuigi sellega seoses võib teatud veebilehe aladel tekkida probleeme lehe kasutamisega. IP-aadressi ei seota meie poolt personaalsete isikuandmetega. Küpsiseid, mis võimaldavad meil Teie andmeid säilitada – näiteks veebivormide täitmisel, saadetakse veebilehitsejale ainult juhul kui olete andnud oma nõusoleku informatsiooni säilitamiseks.
Teil on õigus teada, milliseid isikuandmeid Petmilo Teie kohta omab ning neid andmeid parandada, muuta või kustutada.
Kogutud andmete kasutamine
Kasutame kogutud andmeid vaid kliendipoolsete tellimuste täitmise ning oma teenuse- ja kaubapakkumise analüüsimise ja arendamise tarbeks. Näiteks võime veebilehe külastamisel kogutud andmeid kasutada ostjatele huvi pakkuvate toodete ja teenuste analüüsiks, võimalike veebilehe kasutamisel ilmnenud tõrgete lahendamiseks, kaitseks pettuste ja muu kuritegeliku tegevuse eest, kasutaja kogemuse parendamiseks, toodete või teenuste pakkumiseks. Suhtlusel säilitame kirjavahetuse, et selle abil täiustada tooteid, teenuseid, veebilehte või muudel vajalikel eesmärkidel. Samuti võime Teie poolt avalikustatud andmeid kasutada oluliste teadete saatmiseks veebilehe ja meie toodete kohta.Carino Grupp OÜ võib avaldada teavet üksikute kasutajate kohta kolmandatele isikutele nagu meie partnered, kelle ülesanded seonduvad tellimuste täitmisega, veebilehe hooldamisega või turundusega. Teabe avaldamisel kohustab Carino Grupp OÜ vastavat partnerit hoidma jagatud teavet konfidentsiaalsena vastavalt käesolevale privaatsuspoliitikale.Lisaks eeltoodule avaldab Carino Grupp OÜ kasutajate andmeid selleks õigustatud riigiasutustele, õiguskaitseorganitele ja kohtule. Lisaks võime jagada teavet, et uurida, takistada, või võtta kasutusele meetmeid seoses ebaseadusliku tegevusega või seoses pettuse kahtlusega.Turvalisus
Rakendame vajalikke meetmeid, et kaitsta petmilo.com lehel kogutud isikuandmete terviklikkust, täpsust ja privaatsust. Oleme kehtestanud mõistlikud ettevaatusabinõud, et kaitsta teavet kadumise, väärkasutuse ja muutmise eest ning Teie infole on juurdepääs ainult selleks volitatud isikutel.  Carino Grupp OÜ on isikuandmete vastutav töötleja,  ettevõte edastab maksete teostamiseks vajalikud isikuandmed volitatud töötleja Maksekeskus AS-ile.
Kui Te klikite mõnele meie kodulehel toodud lingile, mis suunab Teid meie veebilehelt edasi kolmandast isikust organisatsiooni või ettevõtte kodulehele, siis isegi kui veebilehtede vahel eksisteerib seos, ei oma Carino Grupp OÜ kontrolli kolmanda osapoole veebilehe üle ega vastuta kolmanda isiku tegevuse eest. Meie veebilehelt kolmanda isiku veebilehele navigeerimisel peaksite enne andmete jagamist tutvuma eraldi selle lehe privaatsuspoliitikaga.
Privaatsuspoliitika tingimused ja muudatused
Kasutades petmilo veebilehte nõustute Carino Grupp OÜ privaatsuspoliitikaga. Kui Te mingil põhjusel ei nõustu nende tingimustega, ei tohiks te meie veebilehte kasutada. Jätame endale õiguse muuta käesoleva privaatsuspoliitika tingimusi igal ajal. Kui privaatsuspoliitika tingimustesse ja/või kasutajaga seotud isikuandmete käsitlemisse on tehtud muudatusi, teavitatakse sellest siinsamas privaatsuspoliitika lehel.
Teie jätkuv veebilehe kasutamine näitab Teie nõusolekut mis tahes käesoleva privaatsuspoliitika muudatusega.
Kui Teil on küsimusi seoses privaatsuspoliitikaga selle rakendamisega või soovite kasutada mõnda enda õigustest, siis võtke meiega ühendust aadressil This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
OÜ Carino Grupp REG. NR. 10112 Juriidiline aadress Mustamäe tee 149-134, 12918 Tallinn, Eesti.

@2023 Petmilo  kõik õigused kaitstud.

Asukoht
Kaluri tee 3, 1 korrus Haabneeme Viimsi

Kontakt
Merle Kapper
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
+372 52 02 713

Ettevõte
Carino Grupp OÜ
reg.nr.11140448
SEB EE811010220045959012
SWIFT kood (BIC)EEUHEE2X