Kättetoimetamine

Kaupu saadetakse Eesti , Soome, Rootsi, Lätti, Leetu ( muudesse riikidess vastavalt kliendiga kokkuleppele). Kauba saatmiskulud kannab Ostja ning vastav hinnainfo on kuvatud saatmisviisi juures.

Eesti sisestele tellimustele transpordikulu ei lisandu (ei kehti muude riikide puhul).
Eestist välja saatmise täpne tarnekulu arvutatakse kassas.
Võimalus ka ise järgi tulla või muud kokkulepped. Kirjuta ja tee ettepanek!
Laos olevate kaupade üleandmine, tarnet teostavale ettevõttele, on üldjuhul 1-4 tööpäeva (va. riigipühad & nädalavahetuspäevad & vääramatu jõud) alates tellimusele järgnevast tööpäevast. Erandlikel juhtumitel (nt tellimisajaga tooted) on õigus kaup kohale toimetada kuni 60 kalendripäeva, sellest teavitatakse klienti.
Kauba toimetab Ostjani valitud teenusepakkuja vastavalt ettemääratud tarnegraafiku alusel.
Tutvu teenusepakkujatega  www.smartpost.ee, www.omniva.ee., www.dpd.ee
Sihtkoha hilisem muutmine ei ole võimalik.
Kui pakk on automaati saabunud, saate SMS-i teel teavituse ning isikliku koodi. Kood tuleb sisestada pakiautomaadi ekraanilt ning seejärel avaneb pakiautomaadi uks ning saate kauba kätte. Pakiautomaatide asukohad leiate pakiautomaadi valiku juurest.

Kulleriga saad paki tellida mugavalt endale koju või kontorisse. Valides ostu vormistamisel kohaletoimetamisviisiks “kuller” tuuakse tellitud kaup Sulle kohale märgitud aadressi välisukseni. Peale seda, kui Sinu tellimusega seotud kaubad on komplekteeritud, võtab kuller Sinuga ühendust ning lepib kokku täpse kauba kohaletoimetamise aja.

Kontrollige kohe kättesaamisel ega pakk pole kannatada saanud ja ava see kohe ja veendu, et pakis olevad asjad on terved. Kui midagi on katki, esita oma pretensioon koheselt . Kui teie oma pretensiooni koheselt ei esitanud, siis ei ole meie kohustatud katkist toodet hüvitama või välja vahetama.

Palume Teil vigastatud pakendiga tootest teatada (koos fotoga vigastusest) elektronposti aadressile This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.. Kullerfirma poolt vigastatud pakendiga toode asendatakse, kui avaldate selleks soovi.

Palun jälgige tellimuse vormistamisel esitatavate kontaktandmete õigsust, et vältida viivitusi ja arusaamatusi toodete kohaletoimetamisel. Carino Grupp OÜ ja kullerfirma ei vastuta toodete kohaletoimetamise viivituse ja tekkinud arusaamatuste eest juhul, kui viivitus või arusaamatus on tingitud Teie poolt tellimuse vormistamisel esitatud andmete ebatäpsusest või ebaõigsusest.

 E-poes esitatud tellimuste töötlemine toimub tööpäevadel (E–R 10–18, v.a riigipühad).

@2023 Petmilo  kõik õigused kaitstud.

Asukoht
Kaluri tee 3, 1 korrus Haabneeme Viimsi

Kontakt
Merle Kapper
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
+372 52 02 713

Ettevõte
Carino Grupp OÜ
reg.nr.11140448
SEB EE811010220045959012
SWIFT kood (BIC)EEUHEE2X